Indholdsfortegnelse

UNDGÅ NEGATIVE RENTER

STOR GUIDE TIL AT UNDGÅ NEGATIVE RENTER OG FÅR DE BEDSTE PRISER I BANKEN.

LUNAR

DIGITAL BANK
250.000 INDEN NEGATIVE RENTE
 • Positiv rente af de første 50.000
 • Gratis VISA dankort
 • Gratis konto
Popular

REVOLUT

DIGITAL BANK
Ubegrænset INGEN NEGATIV RENTE
 • Mulighed for positiv rente
 • Gratis digitalt VISA
 • Billige internationale overførsler
Popular

MyBanker

Sæt din økonomi i udbud
Få tre tilbud Helt uforpligtende
 • Få bankerne til at byde på din økonomi

SÅDAN UNDGÅR DU NEGATIVE RENTER

De fleste banker har sat grænsen for negativ rente ned, til et niveau hvor rigtig mange danskere bliver ramt på deres indestående. Vi har selv herhjemme måtte rykke rundt på nogle af vores penge, for at undgå at skulle betale negative renter.

Da vi undersøgte markedet, var der mange af de traditionelle banker, der kræver nem konto hos dem, for at det er enten gebyrfrit at have en konto, eller der ikke er negative renter. Desuden finder jeg det meget besværligt, at blive kunde i en ny bank. Derfor har jeg her skrevet om 5 forskellige banker der er nemme at blive kunde i og hvor du kan have dine penge stående rentefrit.

Bemærk der er flere af de banker jeg nævner her, der begynder at lukke ned for nye kunder, da de formentlig har haft en kundetilgang efter de ordinære banker er begyndt med deres negative renter. Jeg har skrevet dem på i bunden af siden, således du kan være klar til, når de åbner op igen.

I mellemtiden ville jeg skynde mig, at få oprettet konto hos nogle af de banker der stadig tillader at have gratis rentefri konto.

Undgå negative renter med 3 uforpligtende tilbud

Hvis du ikke ved hvor du skal starte, eller selv sætte dig ind i alle de forskellige bankers priser og opsætninger, kan du anmode om at bankerne tager fat i dig. Så vil de hjælpe dig med at få de bedste priser på markedet.

Lunar

Lunar er en digital bank, der tilbyder at du kan have dine bankforretninger digitalt. Mel du kan også bruge dem til et depot, til at have penge stående uden negative renter af de første 250.000 kr. Alt foregår via appen og du er kørende med konto inden for ti minutter.

 

Nordnet

Opret en konto hos Nordnet og have pengene stående til 0% i rente af de første 100.000 kr. Det er nemt og hurtigt at oprette en konto og overfører pengene – så slipper du for negative renter.

Revolut

Hvis du er til noget nyt, så kan du overveje at oprette en konto hos Revolut. Revolut er en digital bank, der slår sig på at gøre det billigere at handle og overføre penge på tværs af grænser.

LUNAR

DIGITAL BANK
250.000 INDEN NEGATIVE RENTE
 • Positiv rente af de første 50.000
 • Gratis VISA dankort
 • Gratis konto

REVOLUT

DIGITAL BANK
Ubegrænset INGEN NEGATIV RENTE
 • Mulighed for positiv rente
 • Gratis digitalt VISA
 • Billige internationale overførsler

MyBanker

Sæt din økonomi i udbud
Få tre tilbud Helt uforpligtende
 • Få bankerne til at byde på din økonomi

Undgå negative renter ved investering

Der er også mulighed for at investere dine penge istedet for at have dem stående på en konto, der ikke trækker renter. Dette afhænger af din risikovillighed og hvor længe du du tænker pengene skal være opsparet om det er en god ide.

 

Jeg vil ikke komme med anbefalinger, men nedenfor lister jeg et par steder, hvor du kan investere din opsparing i nogle puljeordninger, hvor der bliver investeret bredt i markedet i mange forskellige aktier.

June

June er en digital investeringsløsning fra Danske Bank, der gør det mulig for dig som kunde, at investere ned til 100,- kr. Du skal ikke gøre noget aktivt andet end at tage stilling til, hvor stor risiko du ønsker din investering skal have.

 

Danske Bank slå konceptet op som en form for investeret opsparing, hvor du månedligt kan sætte en automatisk overførsel op og så øge din opsparing på månedsbasis.

Nordnet Månedsopsparing

Med nordnet månedsopsparing, har du mere frit valg med hvor du ønsker at investere dine midler. Du kan vælge hvor stort et beløb der skal overføres og så bliver det investeret i den fond du har lyst til at investere i.

Nora

Nora er Nordeas svar på June, hvor du kan lave en løbende kan indsætte penge og så bliver de investeret.

 

Nora slår sig op på at være din digitale investeringsrådgiver.

Se hvordan du spare penge på din el

Fuld guide til at spare på elregningen