Min økonomi

Et liv i økonomisk balance

Spar penge på mobilregningen

Danmark er generelt et meget billigt land at have et mobilabonnement i, derfor er det efterhånden også svært, at finde et selskab hvor der virkelig er penge at spare. Men mobilselskaberne kæmper stadig for deres kunder og nogle selskaber gør det ved, at tilbyde op til flere måneders gratis telefoni.

Duka tilbyder lige nu 2 måneders gratis abonnement. Klik her og se tilbuddet. (Sponsoreret indhold)

Der kan være mange penge at spare på mobilregningen. Jeg har oplevet flere, der betaler for markant mere end de bruger på deres mobil.

Forestil dig, at du kunne spare blot 50kr om måneden på din mobilregning, det er 600kr om året. Det svarer til en gennemsnitsfamilies månedlige elforbrug, eller en uges mad for en familie på 4. 

Metoder til at spare på mobilregningen

Først starter du med, at få et overblik over, hvor meget du rent faktisk har behov for. Er du hos en af de mindre selskaber med selvbetjeningsunivers digitalt, er det relativt lige til, at få overblikket. Men kan være sværere ved nogle af de større selskaber.

Det du skal holde øje med, er dit forbrug på opkald, sms og dataforbrug. Det er de ovenstående parametre som de fleste selskaber har i deres pakker. Når du har dannet dig overblikket, skal du finde den mobilpakke der pakke der rammer forbruget bedst.

Duka tilbyder lige nu 2 måneders gratis abonnement. Klik her og se tilbuddet. (Sponsoreret indhold)

Den samlede mobilpakke

Det kan også godt betale sig at kigge på, hvad man ellers har af abonnementer på diverse streamingtjenester. Og kigge på sin samlede omkostning til telefoni og streaming. Da der er nogle udbydere, der tilbyder nogle fornuftige pakkeløsninger, blandt andet Telmore.

Her skal du på regne på, summen af streamingtjenester sammelagt med prisen for det billigste abonnement der passer til dit forbrug som vi regnede på tidligere. Så kan du sammenligne priserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *