Sådan får du positiv indlånsrente

LUNAR går mod strømmen og tilbyder positiv indlånsrente på 0,5% op til 50.000 kr. Det er en unik mulighed uden risiko for tab, for dig som har for mange penge stående på din konto. LUNAR kræver ikke, at du flytter hele din økonomi, eller din nemkonto og du kan oprette dig uden at skulle i fysisk kontakt med dem.

Besøg Lunar eller download på Appstore eller Play Store

Den positive indlånsrente starte fra d. 12. maj og du opsparer rente i resten af 2021. Rente tilløber dagligt og bliver udbetalt en gang årligt. Så du vil få udbetalt din rente tilskrivning i 2022. Skal du have mest ud af deres tiltag, så skal kontoen oprettes og pengene være overført inden d. 12 maj.

Du kan downloade deres app og blive kunde her:

Besøg Lunar eller download på Appstore eller Play Store

Undgå negativ rente

Udover at tilbyde positiv indlånsrente op til 50.000 kr. Er der ingen rente op til 250.000 kr. og først over 250.000 kr skal du betale negativ rente, af det beløb der overstiger 250.000 kr.

Du kan læse mere om tiltaget på LUNAR’s hjemmeside.

Hvad er LUNAR

Lunar er en digital bank, der tilbyder at du kan have dine bankforretninger digitalt. Mel du kan også bruge dem til et depot, til at have penge stående uden negative renter af de første 250.000 kr. Alt foregår via appen og du er kørende med konto inden for ti minutter.

Hos LUNAR er du dækket af indskydergarantifonden, hvilket vil sige, at de første 750.000 er beskyttet hvis banken skulle gå under.

Læs mere om hvordan du undgår negative renter her.

Gør som 200.000 andre og bliv medlem i dag.

LUNAR har over 200.000 kunder du kan blive den næste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.