Gratis lydbøger

Jeg kan personligt godt lige at lytte til lydbøger når jeg kører bil. Med to små børn, et hus der skal passes så har jeg ikke rigtig tid til at få læst de bøger jeg gerne vil. Jeg synes dog godt det kan være lidt dyrt, at benytte sig af de streaming tjenester der findes. Derfor satte jeg mig for, at se hvor længe jeg kan udnytte muligheden for gratis lydbøger, ved at benytte mig af deres introperioder. Læs med her og se, hvordan jeg indtil videre har opnået 5 måneders gratis adgang til lydbøger.

Bibliotekets gratis lydbøger

Først fandt jeg frem til, at der er mulighed for at lytte og læse gratis bøger gennem forskellige biblioteks apps. Blandt andet E-reolen. Jeg synes dog hurtigt at udvalget af bøger blev kedeligt og relativt begrænset og begyndte derfor at kigge på andre muligheder til at få adgang til et lidt større udvalg.

Jeg startede hos Mofibo, som er den eneste tjeneste jeg kendte på det tidspunkt og så de havde 30 dage gratis. Det må der også være andre der har tænkte jeg og min søgning gik i gang.

Gratis lydbøger med prøveperioder

Jeg har indtil videre fundet seks forskellige tjeneste der tilbyder gratis lydbøger i en introperiode. Samlet set giver introperioderne 5 måneders gratis lydbøger med deres prøveperiode, hvor du kvit og frit kan prøve deres tjeneste. Jeg vil løbende tilføje flere tjenester når jeg falder over dem.

Vil du også gerne nyde godt af gratis lydbøger, men synes ikke du har råd i budgettet, så kan du ved at prøve nedenstående forskellige leverandører af lyd og e-bøger have gratis adgang i 5 måneder.

Chapter

Chapter er en anderledes lyd og e-bogstjeneste, der tilbyder et abonnement, der er forbrugsafregnet. Så du betaler kun for den tid du benytter tjenesten. Lige nu tilbyder de 30 dages gratis prøveperiode.

Bookbeat

Bookbeat tilbyder 14 dages gratis introperiode. Her kan du få glæde af mere end 200.000 lydbøger. Direkte fra Appen.

Nextory

Nextory leverer lyd og e-bøger og har flere hundrede tusind tilter. Slap af til din eller børnenes favorittitler gratis i 30 dage.

Saxo Premium

Med Saxo Premium får du udover gratis adgang til at lytte og læse bøger i deres app også gode rabatter og fri fragt på fysiske bøger. Desuden får du også mulighed for at få nyt liv i nogle af dine gamle bøger, ved at benytte sig af deres brugt bogs salg.

Mofibo

Prøv danmarks største samling af lydbøger, gratis i 30 dage. Mofibo er danmarks nok mest populære lydbogstjeneste – lige nu kan du prøve den gratis i 30 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.