Få halv pris på din TV Pakke

“Opsig” din TV pakke

Med denne lille finte, kan du få halv pris på dit TV i en periode. Og det tager ikke mange minutter.

Synes du dit tv abonnement er for dyrt, så overvej at opsig det. Den helt klart nemmeste måde at spare penge på, er ved at opsige dit tv og helt droppe det. Men det er ikke de fleste der er helt klar til at gøre dette. Men der kan være en vej til, at få billigere TV alligevel. Flere selskaber arbejder nemlig med såkaldte winback programmer, hvor du faktisk kan få langt bedre tilbud end ved at blive kunde i første omgang. Det er lidt sigende i sig selv.

Det samme gjorde sig gældende for min TV udbyder, jeg ville teste min egen tese og ringede til dem og sagde jeg ville opsige mit TV. Da de spurgte om jeg var sikker, vævede jeg en smule i mit svar, hvilket fik dem til at tilbyde halv pris på tv pakken i 3 måneder. Det er de nemmeste penge jeg har sparet. Og passer rigtig godt ind i min tese om, at der ikke skal betales mere for de ydelser man har end højest nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.