Anmeldelse Lommebudget

Lommebudget – Anmeldelse

Lommebudget er en app fra finanstilsynet, som man kan bruge som en daglidags budgetoversigt. Den giver et nemt og hurtigt overblik over, hvordan du har brugt dine penge og hvor mange du har tilbage.

Hvad er Lommebudget

Lommebudget er som navnet indikerer et budget til lommen, det kan på mange måder sammelignes med en lille lommebog, hvor du noterer dine køb i. Denne process er så blevet digitaliseret af finanstilsynes, som har lavet denne lille økonomiske hjælper.

Appen i sig selv er meget simpel, du skal indtaste din månedlige indkomst, dernæst kan du løbende indtaste dine udgifter efterhånden som du bruger penge, appen vil så vise dig om du har brugt for lidt eller for meget.

Det er også muligt, at indtaste faste udgifter i appen, således du kan få en lidt større overblik over hele din økonomi, men min erfaring er, at den fungerer bedst til en forbrugskonto, hvor man fast har et beløb på hver måned.

Hvordan virker Lommebudget

Når du først åbner appen, starter du med at indtaste dit månedlige rådighedsbeløb. Det kan være for hele din økonomi, men jeg bruger den personligt kun til det forbrugsbeløb jeg har hver måned. Hver gang du har brugt penge, kan du taste dem ind og så kan du følge dit forbrug.

Vælger du at bruge appen til at styre hele din økonomi, så kan du bruge deres funktion til faste månedlige betalinger, så vil denne udgift automatisk blive trukket fra din månedlige budget.

Efter min mening, er appen god til at styre et dagligt budget, det kunne være madbudget eller en enkelt persons forbrugsbudget. Appen har sine begrænsninger når man skal arbejde med en hel økonomi.

Appen er kendetegnet ved et nemt brugerinterface, så den er nem at navigere rundt i, hvilket også gør, at den henvender sig til et relativt stort publikum

Tilgængelighed

Appen kan hentes til både iPhone og Android telefoner og er gratis at benytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.