Min økonomi

Et liv i økonomisk balance
Månedlig status Januar 2020

Januar 2020 – Den første måned

Det er nu tid til min første månedsopgørelse for bloggen og lave en lille status på projektet. Jeg havde som nogle vil bemærke, snydt lidt hjemmefra og lagt nogle indlæg ind på siden allerede siden jeg besluttede mig for mit projekt tilbage i efteråret. Det gør at der er en base af indlæg til at starte på.

Besøg på siden er stadig meget sparsomt, men trafikken stiger en lille smule hele tiden, jeg forsøger at dele mine artikler forskellige steder hvor det giver mening. Blandt andet på Facebook i nogle forskellige grupper.

Min Økonomi

Jeg har i Januar måned, fået opdateret vores budget, det stiger desværre en del, da vi lige nu er i gang med at planlægge en større tilbygning og der er to dyre biler på budgettet, hvor jeg tænker at afskaffe den ene og købe en mindre, således der bliver frigjort nogle penge.

Endvidere har jeg fået lavet mit eget personlige oversigt lommebudget, over de udgifter som jeg har fra min private konto. Det er blandt andet en oversigt over, hvor mange penge jeg bruger på gaver om året, og andre tilbagevendende poster. Jeg har besluttet at disse penge skal overføres til June, så der forhåbentligt kan komme et lille afkast, samtidig med, at jeg er sikker på at der er penge til gaverne når de pludselig står og skal købes.

Hvorfor har jeg valgt June? Det har jeg gjort fordi det er super nemt at overføre penge til, det er relativt simpelt, at trække penge ud igen. Eneste ulempe er, at det tager noget tid inden pengene er på kontoen.

Statistikker for bloggen

Der har i Januar måned, været 181 besøg på siden, der er langt op til de 5.000 besøg, som er mit mål inden udgangen af året, men tallet skal stige, når der kommer mere indhold på siden og siden bliver bedre indekseret i Google. Jeg forventer også mere aktivt at arbejde på at få nogle links til siden fra både Facebook og andre hjemmesider, således det kan generere noget trafik. Jeg er egentlig meget godt tilfreds indtil videre.

Min e-mail strategi har jeg arbejdet en lille smule på i løbet af Januar, og der er nu mulighed for, at tilmelde sig nyhedsbrevet på hjemmesiden, der er indtil videre en enkelt der har benyttet denne mulighed, men dette er et medie jeg forventer meget af. Både til at fastholde besøgende således de besøger siden igen, men også for at generere omsætning direkte gennem mailprogrammet. Min emailstrategi baserer sig på, en kickstart af din økonomi. Jeg er ved at udarbejde 12 mails, som skal sendes i et flow til mine følgere, som guider dem igennem forskellige besparende tiltag i deres økonomi, mails vil blive sendt i et tidsinterval der hedder hver 14 dag og vil derfor forløbe over 24 uger.

Indtjening

Selvom der har været et meget beskedent antal besøg på siden, er der blevet genereret en lille omsætning, på 24 kr udelukkende fra Google Adsense. Meget beskedent tal, men set i perspektivet af antal besøgende, så synes jeg nu det er ganske fornuftigt. En omsætning på 21 øre pr. besøg, tror jeg at jeg kan være ganske tilfreds med, men der skal mere til for at nå målsætningen i slutningen af året. Forhåbentlig kan nogle af mine andre affiliate aftaler.

E-mail marketing delen er også kommet i gang, jeg har lavet en serie af 12 mails, hvor jeg mail for mail, hjælper folk med at spare penge. Når den begynder at komme ordentlig i gan, så er jeg sikker på, at den også nok skal generere noget indtjening. Lige nu, er der 6 tilmeldte i Januar, hvilket egentlig er en fornuftig konverterings rate fra besøg til subscriber.

Status

Alt i alt, er jeg ganske tilfreds med den første måned i mit projekt. Der er kommet en del indlæg på siden og jeg begynder så småt at få skabt noget trafik, hvilket gerne skulle ende med indtjening i sidste ende. Mit mål om, at få lavet nogle microblogs er jeg endnu ikke nået til, det er planen at den første bliver lanceret ila. februar, jeg har nogle ideer til emner og er også begyndt at skrive lidt tekster til en fremtidig side. Så det skal nok komme i gang. Jeg håber jeg kan dele dette med jer i næste månedsopgørelse.

For at nå mine mål jeg har sat for projektet, så skal jeg i gang med at have øget trafikken, så det er også helt klart et mål for februar måned. Fokus de næste uger, er derfor på at få lavet mine indlæg på denne side, få oprettet en microblog og få den sat gang i at få genereret noget mere trafik til siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *