Gratis streamingtjenester

Bemærk sponsoreret indhold! Ved at benytte nogle af linksene i denne artikel, vil jeg modtage betaling.

Jeg har samlet en side, med en række forskellige gratis streamingtjenester der tilbyder introperioder uden beregning. Flere af dem er inden for samme kategori, så for at spare penge, kan du med fordel starte ét abonnement op ad gangen.

Der kan være mange penge at spare ved, at teste de forskellige udbydere ud, selvom det kun er en enkelt gratis periode man kan få pr. person, så er der hurtigt mange penge at spare, ved at benytte sig af streaming tjenesterne tilbud.

Mofibo

Prøv danmarks største samling af lydbøger, gratis i 30 dage. Mofibo er danmarks nok mest populære lydbogstjeneste – lige nu kan du prøve den gratis i 30 dage.

Chapter

Chapter er en anderledes lyd og e-bogstjeneste, der tilbyder et abonnement, der er forbrugsafregnet. Så du betaler kun for den tid du benytter tjenesten. Lige nu tilbyder de 30 dages gratis prøveperiode.

Bookbeat

Bookbeat tilbyder 14 dages gratis introperiode. Her kan du få glæde af mere end 200.000 lydbøger. Direkte fra Appen.

Nextory

Nextory leverer lyd og e-bøger og har flere hundrede tusind tilter. Slap af til din eller børnenes favorittitler gratis i 30 dage.

Nick Stories

Historier og lydbøger til de små mellem 1 og 10 år. Her fokuseres der på, at historier og lydbøger skal være sjove og lærerige. Du kan downloade bøgerne, således de kan benyttes i offline tilstand også når i er på farten.


Gratis introperioder på magasiner

Nedenfor finder du gratis tjenester der tilbyder magasiner.


Pling

Hos pling får du 1 måned gratis introperiode. Pling er danmarks største magasin app og giver dig adgang til over 1.000 magasiner både danske og internationale.


Gratis streaming af film og serier


Viaplay

Som ny kunde hos Viaplay, kan du nyde godt af serier og film til både de små og store i familien.


Gratis podcast fra dine yndlingspodcastere


Podimo

Lyt til dine yndlingspodcast kvit og frit i 30 dage.


Sådan får du mere ud af din gratis prøveperiode

De fleste streamingtjenester giver dig mulighed for at downloade indhold på din enhed og benytte dem i en periode uden at være på nettet. Så der er mulighed for at lytte til dine yndlingsbøger, eller se dine yndlingsfilm i en lidt længere periode. Hvis du downloader lige inden udgange af din introperiode.

1 comment on “Gratis streamingtjenester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.