Gennemgå dine forsikringer

Jeg bliver tit spurgt, hvor ofte man bør tjekke sine forsikringer. Personligt gør jeg det en gang om året, så tjekker jeg op på, hvor meget de er steget, samt laver en vurdering af, om vi er korrekt dækket.

I dette indlæg vil jeg hjælpe dig med, at få et overblik over hvordan du får tjekket korrekt op op dine forsikringer og sikre dig du har den korrekte dækning til den rigtige pris.

Hvor ofte skal jeg tjekke forsikringerne

Jeg tjekker personligt mine forsikringer igennem hvert år i forbindelse med gennemgang af mit budget. Her får jeg et godt overblik over udviklingen i betalingerne og samtidig en følelse af, om jeg synes priserne er steget lige rigeligt.

Er de det, så sætter jeg gang i arbejdet med at få undersøgt priser og dækning på ny. Oftest tager jeg fat i eksisterende selskab og får dem til at regne på priserne igen og ser om de kan lave en tilfredstillende besparelse og det giver oftest lidt rabat.

Derudover, plejer jeg en gang om året, at modtage tre uvildige tilbud på forsikring gennem en af de tjenester der findes på nettet, tjenestetorvet eller Findforsikring som sørger for at dine forsikringer bliver sendt i udbud for dig. Når du går i gang med denne Proces er det vigtigt at vide om du har den korrekte dækning på dine forsikringer.

Modtag tre tilbud på forsikring

Få tre uvildige tilbud på forsikring helt automatisk. Du skal blot indtaste nogle få oplysninger og så vil du blive ringet op. Det tager 5-10 minutter hvis du har dit overblik klar.

Dækker mine forsikringer korrekt?

Inden du starter, skal du undersøge hvad dine behov for dækning er. Således du sikre dig, at det er de samme dækninger du får tilbud på fra forsikringsselskaberne.

Vigtigst af alt, er at passe på med mange af de tilvalgsdækninger, som forsikringsselskabet sælger med, det kan gøre det lidt uigennemsigtigt, at hos de forskellige selskaber er det forskellige ting der er inkluderet i ‘basis’ forsikringen. Brug derfor tid på at få spurgt ind til, hvad præcis forsikringen dækker.

Derfor kan det være svært at sammenligne 1-1 på tværs. Mit forslag er, at du skriver ned hvad du som minimum forventer skal være dækket af forsikringen. Det kunne være summen på din ansvars og ulykkesforsikring. Eller du vil have rørskade på din husforsikring. Eller meget andet.

Med den liste ved hånden, er du sikker på, at du hvert fald får den dækning du selv ønsker.

Modtag tre tilbud på forsikring

Få tre uvildige tilbud på forsikring helt automatisk. Du skal blot indtaste nogle få oplysninger og så vil du blive ringet op. Det tager 5-10 minutter hvis du har dit overblik klar.

Dit behov for forsikring

Er du i tvivl om, hvilke dækninger og forsikringer du skal have, så kan du med fordel gå ind på forsikringsguiden og tage en test, der kan hjælpe dig med en vurdering af, hvilke forsikringer du bør have.

Det er en kort test der tager 5 minutter og så giver den dig en indikation af, de forsikringer du bør overveje. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.