Disclaimer

Disclaimer

Alt indholdet på minoekonomi.dk skal udelukkende betragtes som oplevelser og betragtninger fra personlige erfaringer og må på ingen måde betragtes som økonomisk rådgivning. Du kan benytte indholdet af siden, til at danne din egen mening om dit liv og din økonomi, men informationerne på siden, må ikke stå alene uden andre informationer.

Brugen af siden og sidens indhold, er på eget ansvar, minoekonomi.dk, kan ikke drages til ansvar for eventuelle fejlslagne investeringer, og eller dispositioner.

Minoekonomi.dk tjener penge på reklamer og sponsorerede indlæg. Jeg vil forsøge at holde mine betragtninger så opbjektive som muligt, men da det er “en mands beretninger” om foreskellige produkter og services, vil ikke alt være objektivt.

Copyright

Indholdet på minoekonomi.dk er frit tilgængeligt for brugeren, man er fri til at linke til og kommentere på alt indholdet på siden. Det er ikke lovligt at kopiere indholdet fra siden, sker dette vil det blive betragtet som brud på ophavsretten og der vil komme retsforfølgelse.