De gyldne fugtposer

Et godt husråd, smid ikke fugtposerne ud fra fine nye ting og sager!

Disse små poser indeholder nogle kugler, som har en absorberende virkning.

Men ligesom med kaffefiltre og teposer, kan disse poser faktisk være til stor hjælp – selv efter at have brugt dem.

Her er 7 grunde til, at du bør gemme disse poser:

1. Redde telefonen

De små gyldne poser, er bygget til at absorbere fugt på en fantastisk effektiv måde. Fjern simkortet og batteriet og læg det ned til disse silikoneposer, så kan det suge fugten og redde din mobil, hvis uheldet har været ud og du har tabt telefonen i vand eller den har været udsat for fugt.

2. Rengør luften

Poserne har en eminent evne til at fjerne dårlig lugt, derfor er de super effektive at have liggende i f.eks. sportstasker. Så undgår man den værste lugt.

3. Beskyt dine minder

Opbevarer du dine minder et sted hvor de kan blive udsat for fugt, f.eks på loftet. Så pak poserne ned sammen med billederne, eller hvad mindet måtte være. Så er du ekstra sikker på at dine gyldne minder forbliver tørre.

4. Til sølvtøj

Har du et sæt sølvtøj liggende som du ikke får plejet som du skulle, så læg et par af disse poser ned sammen med sølvtøjet og oplev at levetiden forlænges.

5. Hold værktøjet frisk

Har du en værktøjskasse stående, som kun bliver brugt et par få gange om året, så læg et par af disse poser ned i værktøjskassen og vupti, sådan forlænger du levetiden på dit værktøj.

6. Bevar barbermaskinen

Undgå sløv og rusten barbermaskine, opbevar barbermaskinen sammen med et par af de gyldne silikoneposer og du forlænger levetiden på din barbermaskine markant.

7. Bedre synlighed i bilen

Kender du det, når bilruden er dugget til om morgenen når du skal afsted. Eller i sætter jer ind i bilen efter et regnvejr, og ruden er dugget til. Hav en håndfuld af disse poser liggende i bilen og de vil hjælpe med at holde på fugten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.