Indholdsfortegnelse

Blue energy

Betal kun kun for elprisen

Blue Energy elselskab

 

Blue energy har et abonnement for hver en smag – så du er sikker  på at finde et abonnement der passer til dit forbrug. Blue Energy slår sig på, udelukkende at støtte grønne energiformer, såsom vand, sol og vindenergi. Det betyder når du køber strøm hos Blue Energy, så er du sikret grøn strøm.

 

Det kan være svært som forbruger, at gennemskue hvilket elselskab man skal benytte sig af, der findes et hav og priserne er svære at forholde sig til. 

 

Blue Energy forsøger at gøre det simpelt. De har 3 strøm produkter, et hvor du betaler 45 kr om måneden i abonnement, derefter betaler du spotprisen på el, altså den pris som Blue Energy betaler for deres el. 

 

Derudover har de to fastpris abonnementer, hvor du betaler en fast pris om måneden og kan bruge alt det strøm du vil uden meromkostning for din el. Dertil skal tillægges afgifter og transport omk. Til dit netselskab.

 

Jeg vil beskrive de forskellige abonnementstyper længere nede på denne side.

Anmeldelse af Blue energy

Blue Energy får rigtig gode anmeldelser på trustpilot og har generelt tilfredse kunder. De har været en del i medierne ift. hvordan de får nye kunder på, hvor de ifølge forbrugomnudsmanden er gået over grænsen. Men selve produktet er deres kunder rigtig godt tilfredse med.

Blue energy rabat univers

Som kunde hos Blue energy får du adgang til et rabatunivers, hvor du har adgang til mere end 2.000 tilbud. Er du god til at få benyttet disse tilbud, kan du nemt spare det du betaler for dit el, på besparelser på andet forbrug. Så det er helt klart en god fordel der taler for at vælge Blue energy.