Tjen ekstra penge

15 råd til at tjene lidt ekstra i hverdagen

Jeg har samlet en liste over 15 effektive måder at tjene ekstra penge på i hverdagen. Nogle af metoderne er lige til, andre er mere kontroversielle, men ens om dem alle er, at de kan være med til at forsøde livet, eller booste opsparingen. Jeg har prøvet de fleste og vil løbende komme med anmeldelser af de forskellige metoder.

1 GoMore

Opret et lift eller lej din bil ud på gomore. Kører du den samme rute hver dag, så smid et lift på gomore, det er en kanon måde at tjene lidt ekstra og skåne miljøet. 

2 Airbnb

Lej din bolig ud, når du ikke er hjemme. Skal du på weekendtur, eller ferie, kan du med fordel leje din bolig ud og tjene en skilling.

3 Udfyld spørgeskemaet

Du kan udfylde spørgeskemaer og få betaling for dette, det kan gøres nemt og hurtigt, du tjener typisk op til 50kr pr. Udfyldt spørgeskema, som tager ca. 30 Minutter. Læs min guide: Tjen penge på spørgeskemaer.

4 Bliv forsøgsperson

Du har mulighed for, at få ekstra betaling, for at deltage i diverse studier som forsøgsperson, der er en lang række forskellige muligheder, som hver især giver noget forskelligt.

http://www.forsoegsperson.dk

5 Køb ind for andre

Du kan med Vigo handle ind for andre, når du alligevel er ude og handle, det giver lidt ekstra i pengekassen for at fylde to kurve når du alligevel handler ind.

6 Saml flasker

Du læser rigtigt, jeg har altid en pose og en plastikhandske med ud, når jeg gåren tur. På den måde samler jeg flasker og skrald, det giver både god samvittighed og penge i kassen. Jeg har besluttet mig for, at alle penge jeg samler flasker for, skal sættes ind på Danske Banks June investerings app. 

7 Bliv sæddonor

Du kan som mand tjene op til 4.200 kr. om måneden, men så skal der være gang i den. 😉 Du kan læse meget mere om at blive sæddonor her: https://www.blivsaeddonor.dk/

8 Sælg ud af dine ting

Dette råd handler ikke om at tjene ekstra, men at få ryddet op i det gamle. Ligger du inde med ting, som du ikke bruger længere, så få det solgt. Jeg har meget gode erfaringer med Facebook marketplace, som handelsplatform, jeg synes tingene bliver solgt hurtigere og til højere pris end på DBA.

9 Find et ekstra arbejde

Har du nogle ekstra timer til overs i din hverdag, så find dig et ekstra lille bijob, der er mange forskellige muligheder. Både bijob du kan gøre hjemmefra eller hvor du rent fysisk skal være til stede. Læs hele min artikel om, alle mulighederne for bijobs online.

10 Tag ekstra timer på dit nuværende arbejde

Har du mulighed for at tage ekstra timer på dit nuværende job, så er dette en rigtig god metode, til at få lidt ekstra indkomst. Snak med din chef om mulighederne.

11 Pas dyr

Er du en dyreelsker, så kan du faktisk tjene penge på, at passe andre folks dyr, når de har behov for det. Du kan læse meget mere om dette på: https://dogley.com/da

12 Bliv oversætter

Er du en haj til sprog, kan du blive oversætter og oversætte tekster for firmaer, der er en utrolig stort marked for oversættelse af tekster, man skal blot vide hvordan man kommer i gang. Du kan blandt andet blive freelancer for Languagewire: https://www.languagewire.com/da/om-os/freelancere

13 Pas en chat i fritiden

Hos firmaet Crowdio, kan du blive chatter, firmaet hjælper andre firmaer med at bemande chatfunktioner 24 timer i døgnet. Du vil blive betalt pr chat du tager, og det er først til mølle blandt de chattere som er live og har gennemgået træning for det pågældende brand, hvem der får chatten. Du kan læse mere om crowdio på deres hjemmeside: https://crowdio.com/company/ambassador-application

14 Pas børn for andre

Kender du nogen der har behov for børnepasning, så tilbyd din hjælp mod betaling. En femårig er nemt underholdt i et par timer. Når barnet sover, kan du slappe af på sofaen og nyde at du tjener penge.

15 Lav en hjemmeside

Kan du finde ud af at lave hjemmesider, så er det bare at komme i gang. Der er ret gode penge at tjene på dette og kræver ikke meget træning at lære, hvis man er lidt kyndig foran en pc. Der findes mange forskellige guides til, hvordan man opretter en hjemmeside eller blog.

3 comments on “15 råd til at tjene lidt ekstra i hverdagen

    1. Du besvarer henvendelser fra diverse hjemmesider, direkte fra en app. Der er flere agenter, der ‘kæmper’ om at blive den første til svare kunden. Den der får kunden, får betalingen.

      Du skal oplæres i en kunde inden du kan blive chat agent.

      Håber det svarer på dit spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.