10 måder at tjene penge online

10 måder at tjene penge online

Alle leder efter hurtigt afkast inklusiv mig selv, det er bare ikke altid så nemt som man kunne håbe. Men der findes utroligt effektive måder at tjene penge på, på nettet, nogle af dem kan gøres mens du ser fjernsyn på sofaen om aftenen. Eller hvis du sidder i et tog på vej på arbejde om morgenen. Nogle ting kan du sågar lave mens du sidder på kummen. For mig handler det om, at optimere min tid til at få lidt ekstra på kistebunden. 

Dette indlæg indeholder 15 forskellige platforme og metoder til, at tjene en ekstra skilling online. Og ideen med dette er at pengene skal tjenes online. Du kan læse en masse indlæg om metoder, hvor de påstår det er online, men rent faktisk skal du fysisk gøre ting væk fra den digitale verden.

Der er mange sider der påstår, at du kan blive rig for intet arbejde, men sandheden er oftest den, at du ender i et scam,’ eller et pyramidespil. Nogle gange kan du også ende med at tjene en flad 10’er og hvad spændende er der i det? Det er derfor vigtigt at sætte sig godt ind i tingenene inden man “bare” hopper med på bølgen.

Jeg har fundet 15 måder at tjene penge online der rent faktisk virker og giver noget profit. Jeg har endnu til gode, at afprøve dem alle, det vil jeg løbende gøre over det næste års tid og forsøge at afdække mine erfaringer på bloggen.

Du kommer til at læse om følgende metoder.

  1. Start en blog
  2. Udfyld spørgeskeaer
  3. Bliv oversætter
  4. Bliv pro chatter
  5. Annoncering på de sociale medier
  6. Lav en video blog / YouTube kanal
  7. Affiliate marketing
  8. Skriv en E-bog
  9. Lav en podcast
  10. Opret dig selv på Fiverr

1. Start en blog

Det er faktisk super nemt at starte en blog, der findes flere forskellige gratis sider, hvor man kan blogge fra. Men min klare anbefaling er, at man køber sig et unikt domæne, det virker bare meget mere professionelt. 

Alt du behøver er at finde på et godt domæne navn, når du har fundet det, skal du købe dig et webhotel. Jeg benytter oftest UnoEuro, det er et billigt webhotel, med billige domæner og dækker helt fint det behov jeg har, for at kunne blogge. Udover det, har de et one click install, til WordPress, som er verdens mest populære blog platform. Så når du har købt dit domæne, kan du være klar på at blogge indenfor meget få minutter. Der findes et utal af guide til WordPress, så du kan altid finde hjælp til netop det problem du står med, hvis du laver en hurtig google søgning.

Du kan købe domæne og webhotel hos UnoEuro her.

2. Udfyld spørgeskemaer

Der findes forskellige udbydere af spørgeskemaer, nogle af dem afregner dig kontant, andre afregner via gavekort til diverse steder. Denne måde at tjene penge på online, kan nemt laves mens du ser tv, eller sågar mens du er på toilettet på din telefon. Du får op til 50 kr pr. Udfyldt spørgeskema.

Der findes mange forskellige udbydere af spørgeskemaer, jeg har forsøgt at samle en liste over dem jeg indtil videre har kunne finde, samt kort beskrive deres afregningsmetode.

3. Bliv oversætter

Du kan blive oversætter, der er massere af firmaer der skal have oversat teskter fra et sprog til et andet. Så har du styr på grammatikken og kan du måske et sjældent sprog, så kan der her tjene en rigtig god skilling. Dette kan gøre direkte fra din computer og kan sagtens være et bijob eller aftenjob.

4. Bliv chatter

Der findes et par forskellige firmaer, hvor du kan agere som support på deres chat. F.eks. Crowdio der er kendt fra løvens hule. Her skal du bestå en lille prøve fra den virksomhed som søger hjælp til deres chat og derefter, kan du chatte med kunder direkte fra din telefon. Når og hvor det passer dig. Chatten bliver passet 24 timer i døgnet, så dette er en rigtig god metode til, at tjene lidt penge hvis du har et sabbatår og er ude og rejse, et sted på jorden hvor man er vågen når det er nat i DK.

5. Annoncering på sociale medier

Er du en haj til marketingstrategi og har erfaring med annoncering på facebook, kan man lave en hæderlig skilling ved at håndtere mindre virksomheders annoncebudgetter.

6. Bliv youtuber

Har du en telefon og noget godt at dele med verden, så kan du blive Youtuber og tjene penge på annoncer på dine optagelser. Denne indtjeningskanal, kan bruges i samspil med at blogge. Hvis du blogger om guides eller har noget der giver mening at fortælle visuelt, kan dette være en rigtig god metode. En som også jeg vil benytte mig af, når jeg når lidt længere med bloggen.

7. Affiliate marketing

Tjen penge på, at promovere andre virksomheders produkter, eller sælg dem. Dette kan foregå via en blog, e-mails, eller andre kanaler hvor du kan distribuere et budskab. På denne blog benytter jeg mig blandt andet af Partner-ads og Digital Advisor. Disse to firmaer er pålidelige og udbetaler til tiden og har et stort sortiment af kunder, som dækker de fleste typer af blogs.

Du kan benytte dig af affiliate marketing på Facebook eller hvis du har en e-mail liste med folk med permission, hvor du kan sende budskaber og håbe på, at de handler gennem dine links.

8. Skriv en e-bog

Det er blevet nemmere end nogensinde før, at distribuere sin viden til andre folk. Så er du verdensmester i botanik eller karate, så kan du nemt udgive en e-bog og starte med at tjene penge. Denne kan kombineres med blogs og YouTube, for at ramme et større publikum.

9. Lav en podcast

Podcast er en af de nyere medier at benytte sig til at distribuere sin viden. Rigtig mange folk, inklusiv mig selv hører jævnligt til podcasts. Og du kan måske blive den næste store podcaster. Det kan være svært

10. Bliv freelancer

Du kan blive freelancer inden for næsten alle områder, så med denne metode kan du få alle dine talenter i spil. Der findes flere forskellige sider, hvor man kan oprette sig som freelancer, blandt andet Fiverr, hvor der er en lang række opgaver man kan tilbyde. Klik her for at oprette dig som freelancer hos Fiverr. (Sponsoreret link)

Mange af disse opgaver er nogle, man fysisk kan gøre mens man sidder med computeren på skødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.